Pétillant
 
Pétillant startede i 2003 som rendyrket champagneimport. Først fra en enkelt lille vinbonde siden fra flere og flere. Baggrunden er først og fremmest en mangeårig kærlighedsaffære, med vin, vinland og vine. Fra 2007 gælder importen også stille vine fra alverdens lande (dvs. Frankrig) og er i dag for længst vokset ud af garagerne.
Pétillants indehaver Mads Rudolf har igennem flere år drevet restaurant TyvenKokkenHansKoneOgHendesElsker, der vel kan siges at være både berømt og berygtet for sin entusiastiske indsats for de vinøse dråber. Restauranten opnåede stor succes og blev i 2004 beæret med en stjerne i Guide Michelin, siden ændredes stilen til mere afslappede gastronomiske udfordringer, men med samme store vinfokus. Salget af restauranten i 2007 gjorde det endelig muligt at koncentrere sig helt og holdent om vinen.
 
Vi holder af rene vine. Vi holder af vine, der udtrykker terroir. Vi mener, en vin skal være godt håndværk og en smule artisteri; besjælet håndværk kunne man sige. Vi har bemærket at biodynamik kan spille en rolle i forbindelse med gode og dårlige vine; vi er opmærksomt kritiske og mener, at sprøjtehelikoptere skal skydes ned med brændenældemissiler. Vi kan lide vine, der har personlighed og særpræg. Vi kan også lide, at man har råd til både at købe og drikke vinen. Vi mener, at godt håndværk, sunde vine og personlighed er vigtigere end spektakulære appelationsnavne.
Vi mener, en god vinbonde er lige dele landmand og håndværker tilsat en knivspids kunstner. Og så er hun aldrig tilfreds, men søger bestandigt nyt land og nye veje til renere og større vinoplevelser. Vi importerer gerne alle gode vine, men arbejder konsistent og målrettet med vinbønder vi mener er under stadig udvikling.